Coaching bij angst of onzekerheid

effectieve coaching en begeleiding bij angst en onzekerheid. Hierbij gaat de aandacht uit naar zelfvertrouwen, herstel en succes.

Negatieve programmering

Angst en onzekerheid  kunnen behoorlijk in de weg staan om te leven zoals je dat graag wilt. Gevoelens van angst en onzekerheid zijn veelal het gevolg van een (langdurige) negatieve programmering van je eigen brein. Deze programmering wordt vaak al in de jeugd gemaakt en versterkt door ervaringen in jou leven.

Angst en onzekerheid door verandering

Verandering is onderdeel van ons leven. Veelal leiden veranderingen tot nieuwe uitdagingen. Verder zorgt verandering voor groei en ontwikkeling.

Daarentegen kan verandering ook angst en onzekerheid veroorzaken. Daardoor raken we uit balans. Een gevolg hiervan is verlies aan levenslust. Denk hierbij aan onbestemde gevoelens als het idee hebben om vast zitten in een situatie. Tevens kunnen lichamelijke klachten ontstaan.

Inzicht in gevoelens en gedachten

Tijdens gesprekken ontstaat inzicht in gevoelens en gedachten. Eveneens wordt je bewust hoe gedachte en gevoelens van invloed zijn. Zoals de invloed op je gedrag en de situatie waar je je in bevindt. Hierdoor wordt duidelijk welke blokkades jou in de weg staan.

Je leert zelf technieken die je toepast. Hiermee is het mogelijk patronen te veranderen. Een gevolg hiervan is dat je problemen beheersbaar worden. Dit betekent dat problemen minder aanwezig zijn. Bovendien verandert je waarneming positief.

Coaching is praktijk- en doelgericht. Dit betekent dat resultaten al na enkele gesprekken merkbaar zijn.

Wil jij je ook weer goed voelen ? Maak dan nu een afspraak.

maak vrijblijvend een afspraak

Praktijk Verboom

 • Natascha Verboom

  • Coaching
  • Hypnotherapie
  • Psychosociale therapie

  E-mail: info@praktijkverboom.nl

  Tel: 06 - 1404 6525

 • Praktijkadres

  PraPraktijk Verboom Heilooktijk Verboom Heiloo

  Praktijk Verboom PurmerendPraktijk Verboom Purmerend

  Social Media

        

Learn More