NLP Coaching

NLP coaching leert jou weer grip te krijgen op je leven met krachtige NLP technieken. Tijdens de coaching leer je op een simpele manier NLP technieken toe te passen.

NLP

Neuro Linguïstisch Programmeren is een verzameling van methode en technieken die je brein trainen, zodat je een makkelijker en effectiever leven kunt leiden. Je leert anders te communiceren met jezelf en met anderen. Dit zorgt voor geluk, vrijheid en succes.

Trainen van je brein

Als mens krijg je geen handleiding mee hoe je door het leven komt. Over het algemeen leer je als kind niet wat je met je gevoelens of lastige situaties aan kunt. Door het toepassen van NLP train je je  brein echter om hier makkelijker mee om te gaan.

Hoe werk ik met NLP

NLPkring_MC_139x139Als NLP coach bied ik een korte, adequate aanpak. Ik bied je praktische tools en handvatten aan die je helpen keuzes te maken waardoor je met meer vertrouwen in je leven staat en weer grip krijgt op jezelf. Tijdens de sessies word je je bewust van je waarnemingen, gedachtepatronen en gedrag, zodat je waar nodig blijvende veranderingen in je communicatie en gedrag maakt en tot betere resultaten komt.

Positieve effecten van NLP

– bewust worden van eigen overtuigingen

– verbeteren van jezelf en je relaties, zowel prive als zakelijk

– het beinvloeden van stemmingen , gedachten en gedrag

– jezelf een goed gevoel geven en irritaties/ frustraties verminderen

– het optimaal inzetten van je talenten en hulpbronnen en die van anderen

– effectiever communiceren

– de andere beter begrijpen

– beperkende overtuigingen over jezelf of de ander veranderen

Judit Pollet
Judit Pollet
2023-09-22
Net als mijn voorgangers, kan ik alleen maar positieve feedback geven! Steun, hulp en acceptatie wat je ontvangt.
Maudy Peet
Maudy Peet
2023-09-19
Natascha geeft je vertrouwen....je kunt jezelf zijn.... zo ervaar ik het. Deze praktijk is een aanrader voor o.a. traumaverwerking uit je jeugd.
Aart Hoogenstrijd
Aart Hoogenstrijd
2023-02-17
Ik heb een fijne ervaring opgedaan bij deze praktijk. Natascha laat merken dat ze veel ervaring heeft. Geeft mooie toevoegingen en geeft vertrouwen. Hierbij gaat ze uit van de kracht en oplossing die je zelf in je hebt en die door haar gemobiliseerd wordt. Top!
Astrid Baars
Astrid Baars
2023-02-12
Natascha is een fijne gesprekspartner om je verhaal mee te delen. Daarnaast geeft ze je zoveel nieuwe inzichten gedurende de waardevolle sessies waardoor je je een stuk lichter en beter voelt. Ik kan iedereen praktijk aanbevelen!
Renate Abels
Renate Abels
2023-02-07
Ik heb nu een aantal sessies gehad bij Natascha en merk dat de dingen echt beginnen te landen. Meer en meer bewust van de oude patronen. Natascha is een fijn persoon waar je je veilig bij voelt om dingen te delen. Ik ben steeds weer onder de indruk van de hypnose en hoe ontspannen ik mij daarna voel. Natascha is een aanrader!
fleur hessing
fleur hessing
2022-11-04
Twee sessies verder en een heel stuk wijzer. De hypnose heeft er voor gezorgd dat ik beter in slaap val én dat ik minder pieker en negatief denk in het dagelijks leven. Bijzonder om te ervaren hoe iets waar ik al jaren aan werk binnen een korte tijd kan veranderen. Ik merk nu veel eerder aan mijzelf wanneer ik negatieve gedachtes krijg en kan mijzelf hier makkelijker in afremmen. Wat ik zelf heel fijn vind is dat er periodes tussen de afspraken zitten, zodat ik goed kan voelen waar ik na de hypnose nog tegenaan loop zodat we de volgende sessie daarop kunnen richten. Kortom: ik zal dit iedereen aanraden om meer zelfinzicht te krijgen!

 
 • Natascha Verboom

  • Coaching
  • Hypnotherapie
  • Psychosociale therapie

  E-mail: info@praktijkverboom.nl

  Tel: 06 – 1404 6525

 • Praktijkadres

  Puntmosstraat 69
  1441 LJ Purmerend
  (Bekijk in Google Maps)


  Social Media