Depressieve gevoelens

Depressieve gevoelens zijn naar. Je voelt je rot, je bent somber je hebt nergens zin in of voelt jezelf waardeloos. Het kan ook zijn dat last hebt met concentreren, dat je besluiteloos bent of dat je slaap en/of eet problemen hebt.

Hulp bij depressieve gevoelens

Iedereen voelt zich wel eens somber. Dit is heel normaal. Duurt het sombere gevoel echter lang en kun je werkelijk nergens meer van genieten? Dan spreken we van een depressie. Een depressie is verschrikkelijk en bijna iedere Nederlander krijgt er wel een keer mee te maken in zijn of haar leven. Soms gaat het van zelf over maar soms heb je hulp nodig om de depressieve gevoelens los te laten.  Deze gevoelens kosten je heel veel energie. Dus het is belangrijk om hier iets aan te doen.

maak vrijblijvend een afspraak

Praktijk Verboom en depressieve gevoelens

Tijdens de intake gaan we in gesprek om de oorzaken van de gevoelens vast te stellen. We kijken naar gebeurtenissen uit je leven en wat je hierbij denkt, voelt en doet. Samen formuleren we haalbare doelen gericht op je fysieke gezondheid, je dagelijkse dagritme en het onderhouden van positieve sociale relaties. Vervolgens leer je anders om te gaan met vervelende situaties. Je wordt je bewust van je gedachten en leert technieken om anders te denken. Je leert je depressieve gevoelens op te lossen.

Goed voor jezelf zorgen

Tijdens de oefeningen sta je stil bij wat goed voor jou is en je leert keuzes te maken die echt belangrijk voor je zijn en waarmee je goed voor jezelf zorgt. We doen ontspanningsoefeningen en je leert technieken die je kunt toepassen in het dagelijkse leven. Wil jij je goed voelen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak in de online agenda.

Praktijk Verboom

 • Natascha Verboom

  • Coaching
  • Hypnotherapie
  • Psychosociale therapie

  E-mail: info@praktijkverboom.nl

  Tel: 06 – 1404 6525

 • Praktijkadres

  PraPraktijk Verboom Heilooktijk Verboom Heiloo

  Praktijk Verboom PurmerendPraktijk Verboom Purmerend

  Social Media