Depressieve gevoelens of depressie?

Veel mensen hebben weleens last van depressieve gevoelens; de zogenaamde dip. Je voelt je rot, je bent somber, je hebt nergens zin in of je voelt jezelf waardeloos. Het kan ook zijn dat last hebt met concentreren, dat je besluiteloos bent of dat je slaap en/of eet problemen hebt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen depressieve gevoelens en depressie. In beide gevallen is het goed hier iets aan te doen.

Praktijk Verboom en depressieve gevoelens

Tijdens de intake gaan we in gesprek om de oorzaken van de depressieve gevoelens vast te stellen. We kijken naar gebeurtenissen uit je leven en wat je hierbij denkt, voelt en doet. Samen formuleren we haalbare doelen gericht op je fysieke gezondheid, je dagelijkse dagritme en het onderhouden van positieve sociale relaties. Vervolgens leer je anders om te gaan met vervelende situaties. Je wordt je bewust van je gedachten en leert technieken om anders te denken.

Goed voor jezelf zorgen

Tijdens de oefeningen sta je stil bij wat goed voor jou is en je leert keuzes te maken die echt belangrijk voor je zijn en waarmee je goed voor jezelf zorgt. We doen ontspanningsoefeningen en je leert technieken die je kunt toepassen in het dagelijkse leven.

maak vrijblijvend een afspraak

Praktijk Verboom

 • Natascha Verboom

  • Coaching
  • Hypnotherapie
  • Psychosociale therapie

  E-mail: info@praktijkverboom.nl

  Tel: 06 – 1404 6525

 • Praktijkadres

  Puntmosstraat 69
  1441 LJ Purmerend
  (Bekijk in Google Maps)


  Social Media