• Wat maakt praktijk Verboom uniek

  Naast de praktische tools en handvatten waarmee je leert (anders) om te gaan met moeilijkheden en problemen, zodat je meer plezier en vertrouwen krijgt in de dingen die je doet of wilt doen, pakken we de oorzaak van je probleem aan.

  De kern bij Praktijk Verboom

  Naast het oplossen van / anders omgaan met  nare emoties / gedrag wordt ook de oorzaak van het probleem aangepakt.

  Als je bijvoorbeeld je arm breekt en je neemt een pijnstiller voel je de pijn minder maar is het probleem niet opgelost. Je arm moet in het gips en heeft tijd nodig om te herstellen.

  Een voorbeeld hiervan is iemand met spreekangst. Ik leer vaardigheden / technieken aan (de pijnstiller) zodat iemand zich zekerder gaat voelen en beter  gaat spreken in het openbaar. De kans bestaat echter dat hiermee het probleem niet volledig wordt opgelost en er nog momenten zijn van onzekerheid. Daarom onderzoeken we samen de mogelijke koppelingen uit het verleden met de  onzekerheid zodat deze losgelaten mogen worden. Zo wordt je weer opnieuw "geprogrameerd".

 • Kenmerk

  Een kenmerk van iedere sessie is dat er een verbinding wordt gemaakt  tussen datgene wat je bewust bent en wat je nog niet bewust bent. Voelen en denken komen beide aan bod en je leert meer in contact te komen met jezelf. De focus ligt altijd op de dingen die al goed gaan zodat je je mogelijkheden benut en in je eigen kracht komt te staan. Je wordt uitgenodigd om actief mee te werken aan het leren van vaardigheden en het zoeken naar oplossingen.

  Methodieken

  Ik heb mij gespecialiseerd in een aantal methodieken :

  • Hypnose
  • Systemisch werken
  • NLP 
  • VSDT
  • Cognitieve gedragstherapie / Ret
  • Regressie
  • IEMT
  • EMDR
  • ACT (acceptance and commitment Therapie)
  • Reïncarnatie

  Afhankelijk van de hulpvraag bepalen we samen welke methoden er worden ingezet.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen ?

fleur hessing
fleur hessing
2022-11-04
Twee sessies verder en een heel stuk wijzer. De hypnose heeft er voor gezorgd dat ik beter in slaap val én dat ik minder pieker en negatief denk in het dagelijks leven. Bijzonder om te ervaren hoe iets waar ik al jaren aan werk binnen een korte tijd kan veranderen. Ik merk nu veel eerder aan mijzelf wanneer ik negatieve gedachtes krijg en kan mijzelf hier makkelijker in afremmen. Wat ik zelf heel fijn vind is dat er periodes tussen de afspraken zitten, zodat ik goed kan voelen waar ik na de hypnose nog tegenaan loop zodat we de volgende sessie daarop kunnen richten. Kortom: ik zal dit iedereen aanraden om meer zelfinzicht te krijgen!
Inge Van Vuure
Inge Van Vuure
2022-10-23
Hele fijne praktijk
Roxane van K
Roxane van K
2022-10-19
Heel blij met de sessies die ik bij Praktijk Verboom heb gehad. Na elke sessie was ik altijd compleet ontspannen en zonder angst op dat moment. Het is na een paar sessies ook gelukt om geen last meer te hebben van mijn angst op de lange termijn. Soms is het nog spannend, maar ik weet dat ik het kan dankzij Natascha.
Zoe Vayro
Zoe Vayro
2022-10-17
Ik ben enorm blij met de sessies van Natascha. Ze heeft mij laten inzien waar ik onbewust steeds mee bezig was waardoor ik weer meer rust in mijn hoofd kreeg. Ze heeft mij enorm geholpen met trauma verwerking. En door haar hulp heb ik tools wat ik nu probeer toe te passen in het leven zodat ik positief blijf.
Gosja Neeven
Gosja Neeven
2022-10-17
Hele fijne praktijk! De behandelingen hebben heel goed geholpen en worden op een zeer prettige manier gedaan, waarbij heel goed wordt gekeken naar wat er echt nodig is. Natascha is enorm betrokken en heeft mij na jarenlange angst enorm geholpen bij mijn emetofobie!
C.P. Kreijt-van Geijlswijk
C.P. Kreijt-van Geijlswijk
2022-10-10
De afgelopen tijd, sinds het bezoeken van Natascha, is er voor mij veel veranderd. Ik durf weer vooruit te kijken en heb inzicht gekregen in een voor mij belangrijke levensvraag. Vele puzzelstukken zijn op zijn plek gevallen. Dit was mij op dit moment niet gelukt zonder de begeleiding van Natascha. Die, door de juiste vragen te stellen, snel tot de kern kwam en mij goed de ruimte gaf om zelf na te denken. De verschillende ' manieren van aanpak' sloten goed op elkaar aan en hebben mij verder gebracht. Mijn dank is groot!

Praktijk Verboom

 • Natascha Verboom

  • Coaching
  • Hypnotherapie
  • Psychosociale therapie

  E-mail: info@praktijkverboom.nl

  Tel: 06 - 1404 6525

 • Praktijk adres

  PraPraktijk Verboom Heilooktijk Verboom Heiloo

  Praktijk Verboom PurmerendPraktijk Verboom Purmerend

  Social Media