Virtuele maagband in Purmerend en Heiloo

De virtuele maagband; afvallen met hypnose

Afvallen met de virtuele maagband is mogelijk in Purmerend en Heiloo.

Herken je dit

· Na het volgen van een dieet kom je net zo hard weer aan.
· ’s Avonds stop je je vol terwijl je net gegeten hebt.
· Als de zak open is moet deze leeg, ook al heb je geen trek meer.
· Regelmatig te veel eten en constant bezig zijn met eten.
· Je hebt vooral zin in ongezonde voeding.
· Het gewicht schommelt.
· Bij stress of spanningen eet je meer.
· Jou emoties bepalen het eetgedrag. 

Ideale gewicht
Begeleiding van eetproblemen in Purmerend en Heiloo met hypnose

Wil je hier van af ? Kies voor een gezondere leefstijl en neem zelf weer de regie. Voel je weer fit en energiek.

Bereik je ideale gewicht zonder dieet of wilskracht. Hypnotherapie helpt hierbij. Hierdoor bereik je een gezonde leefstijl en streefgewicht zonder veel moeite. Met als resultaat gezonde en goede eetgewoontes.

Een virtuele maagband, wat is dat?

De virtuele maagband is een programma dat jou begeleidt naar een gezondere leefstijl.

Gezond eetpatroon

Afvallen met behulp van hypnose is geen wondermiddel . Echter wanneer je echt gemotiveerd bent is de virtuele maagband een methode die jou kan helpen om veranderingen te maken die blijvend zijn.

Sneller verzadigd


Een virtuele maagband werkt in principe hetzelfde als een echte maagband. Je krijgt tijdens hypnose de suggesties dat je een maagband geplaatst krijgt waardoor je sneller verzadigd bent. Tijdens een lichte trance ondersteunt jou onderbewuste het proces voor het behalen en houden van je streefgewicht. Je ervaart dat je sneller verzadigd bent en geen last meer hebt van constante trek. Daarnaast wordt ook gewerkt aan de oorzaken van het overgewicht en krijg je gezonde overtuigingen over eten en je lichaam, zodat je blijvend resultaat hebt

Online een afspraak inplannen
maak vrijblijvend een afspraak online, in Purmerend of Heiloo

Wanneer je interesse hebt in de virtuele maagband kun je online een afspraak in plannen op de website van Praktijk Verboom. We kunnen samen jou persoonlijke situatie bespreken en bepalen of de virtuele maagband geschikt is voor jou. Er zijn namelijk ook andere manieren om af te vallen met blijvend resultaat waarbij hypnose kan helpen. Praktijk Verboom voor psychosociale therapie en hypnotherapie in de omgeving van Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Alkmaar, Assendelft, Heiloo en Purmerend

fleur hessing
fleur hessing
2022-11-04
Twee sessies verder en een heel stuk wijzer. De hypnose heeft er voor gezorgd dat ik beter in slaap val én dat ik minder pieker en negatief denk in het dagelijks leven. Bijzonder om te ervaren hoe iets waar ik al jaren aan werk binnen een korte tijd kan veranderen. Ik merk nu veel eerder aan mijzelf wanneer ik negatieve gedachtes krijg en kan mijzelf hier makkelijker in afremmen. Wat ik zelf heel fijn vind is dat er periodes tussen de afspraken zitten, zodat ik goed kan voelen waar ik na de hypnose nog tegenaan loop zodat we de volgende sessie daarop kunnen richten. Kortom: ik zal dit iedereen aanraden om meer zelfinzicht te krijgen!
Inge Van Vuure
Inge Van Vuure
2022-10-23
Hele fijne praktijk
Roxane van K
Roxane van K
2022-10-19
Heel blij met de sessies die ik bij Praktijk Verboom heb gehad. Na elke sessie was ik altijd compleet ontspannen en zonder angst op dat moment. Het is na een paar sessies ook gelukt om geen last meer te hebben van mijn angst op de lange termijn. Soms is het nog spannend, maar ik weet dat ik het kan dankzij Natascha.
Zoe Vayro
Zoe Vayro
2022-10-17
Ik ben enorm blij met de sessies van Natascha. Ze heeft mij laten inzien waar ik onbewust steeds mee bezig was waardoor ik weer meer rust in mijn hoofd kreeg. Ze heeft mij enorm geholpen met trauma verwerking. En door haar hulp heb ik tools wat ik nu probeer toe te passen in het leven zodat ik positief blijf.
Gosja Neeven
Gosja Neeven
2022-10-17
Hele fijne praktijk! De behandelingen hebben heel goed geholpen en worden op een zeer prettige manier gedaan, waarbij heel goed wordt gekeken naar wat er echt nodig is. Natascha is enorm betrokken en heeft mij na jarenlange angst enorm geholpen bij mijn emetofobie!
C.P. Kreijt-van Geijlswijk
C.P. Kreijt-van Geijlswijk
2022-10-10
De afgelopen tijd, sinds het bezoeken van Natascha, is er voor mij veel veranderd. Ik durf weer vooruit te kijken en heb inzicht gekregen in een voor mij belangrijke levensvraag. Vele puzzelstukken zijn op zijn plek gevallen. Dit was mij op dit moment niet gelukt zonder de begeleiding van Natascha. Die, door de juiste vragen te stellen, snel tot de kern kwam en mij goed de ruimte gaf om zelf na te denken. De verschillende ' manieren van aanpak' sloten goed op elkaar aan en hebben mij verder gebracht. Mijn dank is groot!