Virtuele maagband in Purmerend en Heiloo

De virtuele maagband; afvallen met hypnose

Herken je dit

· Na het volgen van een dieet kom je net zo hard weer aan
· ’s Avonds stop je je vol terwijl je net gegeten hebt
· Als de zak open is moet je dooreten, ook al heb je geen trek meer
· Je eet regelmatig te veel en bent constant bezig met eten
· Je hebt vooral zin in ongezond eten
· Het gewicht schommelt constant
· Bij stress of spanningen ga je meer eten
· Jou emoties bepalen wat je eet. 

Wil je hier van af. Wil jij je leven niet meer laten controleren door je gewicht of gedachten over voeding. Wil je je weer fit en energiek voelen. Je kunt je ideale gewicht bereiken en behouden zonder dat je dit op wilskracht hoeft te doen. Zonder dat je een dieet hoeft te volgen. Hypnotherapie kan je helpen om weer op gewicht te komen, je streefgewicht te behouden en zonder al te veel moeite gezonde en goede eetgewoontes te ontwikkelen.

Een virtuele maagband, wat is dat?
Een virtuele maagband werkt in principe hetzelfde als een echte maagband. Je krijgt tijdens hypnose de suggesties dat je een maagband geplaatst krijgt waardoor je sneller verzadigd bent. Tijdens een lichte trance zal je onderbewuste leren je te ondersteunen bij het behalen en houden van je streefgewicht. Je gaat ervaren dat je sneller verzadigd bent en geen last meer hebt van constante trek. Daarnaast wordt ook gewerkt aan de oorzaken van het overgewicht en krijg je gezonde overtuigingen over eten en je lichaam, zodat je blijvend resultaat zult zien.

De virtuele maagband is geen wondermiddel . Echter wanneer je echt gemotiveerd bent is de virtuele maagband een methode die jou kan helpen om veranderingen te maken die blijvend zijn. Een verandering die erop gericht is om je oude eetpatroon te veranderen in een gezond eetpatroon zonder dat je er bewust al te veel moeite voor hoeft te doen. Je hoeft niet constant bezig te zijn met eten maar kan op een gezonde en natuurlijke manier jou streefgewicht bereiken.

Wanneer je interesse hebt in de virtuele maagband kun je contact opnemen met praktijk Verboom. We kunnen samen jou persoonlijke situatie bespreken en bepalen of de virtuele maagband geschikt is voor jou. Er zijn namelijk ook andere manieren om af te vallen met blijvend resultaat waarbij hypnose kan helpen. Praktijk voor hypnotherapie in de omgeving van Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Alkmaar, Assendelft, Heiloo en Purmerend