Virtuele maagband in Purmerend en Heiloo

De virtuele maagband; afvallen met hypnose

Afvallen met de virtuele maagband is mogelijk in Purmerend en Heiloo.

Herken je dit

· Na het volgen van een dieet kom je net zo hard weer aan.
· ’s Avonds stop je je vol terwijl je net gegeten hebt.
· Als de zak open is moet deze leeg, ook al heb je geen trek meer.
· Regelmatig te veel eten en constant bezig zijn met eten.
· Je hebt vooral zin in ongezonde voeding.
· Het gewicht schommelt.
· Bij stress of spanningen eet je meer.
· Jou emoties bepalen het eetgedrag. 

Ideale gewicht
Begeleiding van eetproblemen in Purmerend en Heiloo met hypnose

Wil je hier van af ? Kies voor een gezondere leefstijl en neem zelf weer de regie. Voel je weer fit en energiek.

Bereik je ideale gewicht zonder dieet of wilskracht. Hypnotherapie helpt hierbij. Hierdoor bereik je een gezonde leefstijl en streefgewicht zonder veel moeite. Met als resultaat gezonde en goede eetgewoontes.

Een virtuele maagband, wat is dat?

De virtuele maagband is een programma dat jou begeleidt naar een gezondere leefstijl.

Gezond eetpatroon

Afvallen met behulp van hypnose is geen wondermiddel . Echter wanneer je echt gemotiveerd bent is de virtuele maagband een methode die jou kan helpen om veranderingen te maken die blijvend zijn.

Sneller verzadigd


Een virtuele maagband werkt in principe hetzelfde als een echte maagband. Je krijgt tijdens hypnose de suggesties dat je een maagband geplaatst krijgt waardoor je sneller verzadigd bent. Tijdens een lichte trance ondersteunt jou onderbewuste het proces voor het behalen en houden van je streefgewicht. Je ervaart dat je sneller verzadigd bent en geen last meer hebt van constante trek. Daarnaast wordt ook gewerkt aan de oorzaken van het overgewicht en krijg je gezonde overtuigingen over eten en je lichaam, zodat je blijvend resultaat hebt

Online een afspraak inplannen
maak vrijblijvend een afspraak online, in Purmerend of Heiloo

Wanneer je interesse hebt in de virtuele maagband kun je online een afspraak in plannen op de website van Praktijk Verboom. We kunnen samen jou persoonlijke situatie bespreken en bepalen of de virtuele maagband geschikt is voor jou. Er zijn namelijk ook andere manieren om af te vallen met blijvend resultaat waarbij hypnose kan helpen. Praktijk Verboom voor psychosociale therapie en hypnotherapie in de omgeving van Zaandam, Hoorn, Amsterdam, Alkmaar, Assendelft, Heiloo en Purmerend

E van Dijk
E van Dijk
2022-08-01
Geverifieerd
Een fobie waar ik al 34 jaar mee worstel het hoofd proberen te bieden; Therapie vanuit Praktijk Verboom heeft me rust en zelfvertrouwen gegeven. Ik voelde me gezien en begrepen, mijn angst werd bij de kern/ oorsprong aangepakt. Met vertrouwen ga ik de toekomst tegemoet!
saskia en peter rozendaal
saskia en peter rozendaal
2022-05-03
Geverifieerd
Wat een ervaring. Vanwege mijn wisseldiensten lukte het mij niet om meer dan 1 tot 2 keer per dag te eten. Het is mij nu gelukt om weer regelmaat te vinden en meerdere keren (4/6x) kleine beetjes te eten. Nu eerst fitter worden en dan kilo’s verliezen. Ook dat heb ik geleerd.
marijke timmermans
marijke timmermans
2022-04-13
Geverifieerd
Jemig wat heeft Natascha mij goed kunnen helpen. Al in 1 sessie! Super fijne vrouw die mij heel erg gerust heeft kunnen stellen. Dikke aanrader!
Devon Van leeuwen
Devon Van leeuwen
2022-03-31
Geverifieerd
Geweldige ervaring Natascha heeft mij goed geholpen!
daphne ten Voorden
daphne ten Voorden
2022-03-28
Geverifieerd
Ik zou de sessies bij Natascha aan iedereen aanbevelen. Ze heeft enorm veel kennis van zaken van en ze is gewoon heel goed in wat ze doet. Ze heeft bij mij mijn probleem bij de kern aangepakt, waardoor het probleem blijvend weg is! En dat zorgt voor veel verlichting.
Sharon Klinkenberg
Sharon Klinkenberg
2022-02-03
Geverifieerd
Zeer fijne behandeling!
Liset
Liset
2021-05-27
Geverifieerd
Ik heb een virtuele maagband laten plaatsen, wat een hele mooie en bijzondere ervaring was. De plaatsing heeft mij een zeer positief effect gebracht. Niet alleen minder eten maar ook bewust gezond. Dit zou iedereen ' moeten' doen.