De virtuele maagband om af te vallen

De virtuele maagband om af te vallen

De virtuele maagband is een unieke methode om af te vallen waarbij gebruik gemaakt wordt van hypnose/ hypnotherapie.

Herken je dit

· Na het volgen van een dieet kom je net zo hard weer aan.

· ’s Avonds stop je je vol terwijl je net gegeten hebt.

· Als de zak open is moet je dooreten, ook al heb je geen trek meer.

· Regelmatig eet je te veel en bent constant bezig met eten.

· Je hebt vooral zin in ongezond eten.

· Het gewicht schommelt constant.

· Bij stress of spanningen ga je meer eten.

· Jou emoties bepalen wat je eet.

Wil je verandering dan kun je kiezen voor begeleiding met hypnotherapie met het resultaat dat jij je leven niet meer laat controleren door gewicht of gedachten over voeding. Hierdoor voel je je weer fit en energiek. Overigens wanneer de virtuele maagband niet geschikt voor jou blijkt, zijn er mogelijkheden om hypnotherapie in te zetten bij eetproblemen / gezonde leefstijl, waarbij we samen de knop omzetten waardoor je merkt op een nieuwe weg te staan. Dit betekent dat je als vanzelf gezondere keuzes gaat maken waarbij geen wilskracht of een dieet nodig is.

Hoe werkt een virtuele maagband

Een virtuele maagband werkt in principe hetzelfde als een echte maagband, dit betekent dat je echt voelt dat je sneller verzadigd bent. Hiervoor krijg je tijdens hypnose de suggesties dat een maagband geplaatst wordt waardoor je minder gaat eten. Daarbij verdwijnt de constante trek in ongezond voedsel. Eveneens wordt gewerkt aan de oorzaken van het overgewicht zoals omgaan met emoties en een gezonder zelfbeeld. Vervolgens is er aandacht voor gezonde overtuigingen over eten en je lichaam, zodat je blijvend resultaat zult zien.

Gezond eetpatroon

Samenvattend, hypnose is geen wondermiddel. Echter wanneer je echt gemotiveerd bent is hypnotherapie een manier die jou helpt om veranderingen te maken die blijvend zijn. Dit betekent een gezond eetpatroon zonder dat je er bewust al te veel moeite voor hoeft te doen. Hierdoor bereik jij op een gezonde en natuurlijke manier jou streefgewicht.

Online afspraak inplannen

Samen bespreken wij de persoonlijke situatie waarna wij bepalen of de virtuele maagband geschikt is voor jou. Er zijn namelijk ook andere manieren om af te vallen met blijvend resultaat waarbij hypnose/hypnotherapie helpt

maak vrijblijvend een afspraak online, in Purmerend of Heiloo

fleur hessing
fleur hessing
2022-11-04
Twee sessies verder en een heel stuk wijzer. De hypnose heeft er voor gezorgd dat ik beter in slaap val én dat ik minder pieker en negatief denk in het dagelijks leven. Bijzonder om te ervaren hoe iets waar ik al jaren aan werk binnen een korte tijd kan veranderen. Ik merk nu veel eerder aan mijzelf wanneer ik negatieve gedachtes krijg en kan mijzelf hier makkelijker in afremmen. Wat ik zelf heel fijn vind is dat er periodes tussen de afspraken zitten, zodat ik goed kan voelen waar ik na de hypnose nog tegenaan loop zodat we de volgende sessie daarop kunnen richten. Kortom: ik zal dit iedereen aanraden om meer zelfinzicht te krijgen!
Inge Van Vuure
Inge Van Vuure
2022-10-23
Hele fijne praktijk
Roxane van K
Roxane van K
2022-10-19
Heel blij met de sessies die ik bij Praktijk Verboom heb gehad. Na elke sessie was ik altijd compleet ontspannen en zonder angst op dat moment. Het is na een paar sessies ook gelukt om geen last meer te hebben van mijn angst op de lange termijn. Soms is het nog spannend, maar ik weet dat ik het kan dankzij Natascha.
Zoe Vayro
Zoe Vayro
2022-10-17
Ik ben enorm blij met de sessies van Natascha. Ze heeft mij laten inzien waar ik onbewust steeds mee bezig was waardoor ik weer meer rust in mijn hoofd kreeg. Ze heeft mij enorm geholpen met trauma verwerking. En door haar hulp heb ik tools wat ik nu probeer toe te passen in het leven zodat ik positief blijf.
Gosja Neeven
Gosja Neeven
2022-10-17
Hele fijne praktijk! De behandelingen hebben heel goed geholpen en worden op een zeer prettige manier gedaan, waarbij heel goed wordt gekeken naar wat er echt nodig is. Natascha is enorm betrokken en heeft mij na jarenlange angst enorm geholpen bij mijn emetofobie!
C.P. Kreijt-van Geijlswijk
C.P. Kreijt-van Geijlswijk
2022-10-10
De afgelopen tijd, sinds het bezoeken van Natascha, is er voor mij veel veranderd. Ik durf weer vooruit te kijken en heb inzicht gekregen in een voor mij belangrijke levensvraag. Vele puzzelstukken zijn op zijn plek gevallen. Dit was mij op dit moment niet gelukt zonder de begeleiding van Natascha. Die, door de juiste vragen te stellen, snel tot de kern kwam en mij goed de ruimte gaf om zelf na te denken. De verschillende ' manieren van aanpak' sloten goed op elkaar aan en hebben mij verder gebracht. Mijn dank is groot!

Praktijk Verboom

 • Natascha Verboom

  • Coaching
  • Hypnotherapie
  • Psychosociale therapie

  E-mail: info@praktijkverboom.nl

  Tel: 06 - 1404 6525

 • Praktijkadres

  Puntmosstraat 69 1441 LJ Purmerend (Bekijk in Google Maps)


  Social Media