De virtuele maagband om af te vallen

De virtuele maagband is een unieke methode om af te vallen waarbij gebruik gemaakt wordt van hypnose/ hypnotherapie.

Herken je dit

· Na het volgen van een dieet kom je net zo hard weer aan.

· ’s Avonds stop je je vol terwijl je net gegeten hebt.

· Als de zak open is moet je dooreten, ook al heb je geen trek meer.

· Regelmatig eet je te veel en bent constant bezig met eten.

· Je hebt vooral zin in ongezond eten.

· Het gewicht schommelt constant.

· Bij stress of spanningen ga je meer eten.

· Jou emoties bepalen wat je eet.

Wil je verandering dan kun je kiezen voor begeleiding met hypnotherapie met het resultaat dat jij je leven niet meer laat controleren door gewicht of gedachten over voeding. Hierdoor voel je je weer fit en energiek. Overigens wanneer de virtuele maagband niet geschikt voor jou blijkt, zijn er mogelijkheden om hypnotherapie in te zetten bij eetproblemen / gezonde leefstijl, waarbij we samen de knop omzetten waardoor je merkt op een nieuwe weg te staan. Dit betekent dat je als vanzelf gezondere keuzes gaat maken waarbij geen wilskracht of een dieet nodig is.

Hoe werkt een virtuele maagband

Een virtuele maagband werkt in principe hetzelfde als een echte maagband, dit betekent dat je echt voelt dat je sneller verzadigd bent. Hiervoor krijg je tijdens hypnose de suggesties dat een maagband geplaatst wordt waardoor je minder gaat eten. Daarbij verdwijnt de constante trek in ongezond voedsel. Eveneens wordt gewerkt aan de oorzaken van het overgewicht zoals omgaan met emoties en een gezonder zelfbeeld. Vervolgens is er aandacht voor gezonde overtuigingen over eten en je lichaam, zodat je blijvend resultaat zult zien.

Gezond eetpatroon

Samenvattend, hypnose is geen wondermiddel. Echter wanneer je echt gemotiveerd bent is hypnotherapie een manier die jou helpt om veranderingen te maken die blijvend zijn. Dit betekent een gezond eetpatroon zonder dat je er bewust al te veel moeite voor hoeft te doen. Hierdoor bereik jij op een gezonde en natuurlijke manier jou streefgewicht.

Online afspraak inplannen

Samen bespreken wij de persoonlijke situatie waarna wij bepalen of de virtuele maagband geschikt is voor jou. Er zijn namelijk ook andere manieren om af te vallen met blijvend resultaat waarbij hypnose/hypnotherapie helpt

maak vrijblijvend een afspraak online, in Purmerend of Heiloo

Praktijk Verboom

 • Natascha Verboom

  • Coaching
  • Hypnotherapie
  • Psychosociale therapie

  E-mail: info@praktijkverboom.nl

  Tel: 06 – 1404 6525

 • Praktijkadres

  PraPraktijk Verboom Heilooktijk Verboom Heiloo

  Praktijk Verboom PurmerendPraktijk Verboom Purmerend

  Social Media